Dossier

diumenge, 13 de març del 2011

Malta


malta - The best home videos are here
Aquest video esta creat per mi, amb imatges agafades a www.google.es, que es un cercador on podem trobar imatges de tothom, la música la he descarregat dewww.youtube.com a partir de de www.video3mp3.com. L'he pujat a www.megacafe.comper poder-ho visualitzar al blog.

MALTA( situació i descripció)

Malta és un païs insular, densament poblat i format per un arxipèlag. Es troba situat al Mar Mediterrani, al sud d'Itàlia i al nord de Líbia. Des de dl'any 2004 pertany a la Unió Europea. Degut a la seva situació estratègica ha estat governat i disputat per diverses potències al llarg de la seva història. Una de les seves caracteistiques geograficament parlant es que no compta amb cap llac o riu permanent durant tot l'any, en canvi si que compta amb aigua dolça durant tot l'any.

Població:

Malta és un país habitat per poc més de 400.000 persones, i la seva capital , La Valetta compta amb més de 10.000 habitants mentre la resta es dispersa per nombrosos municipis costaners.

Relleu:

Les illes que formen la República de Malta són un conjunt de calcàries que emergeixen des del fons marí. Predomina, doncs, el relleu càrstic, amb costes molt retallades, plenes de petites cales i badies, platges sorrenques i una superfície molt accidentada amb petits turons. La seva màxima altitud són els 235 metres de la muntanya Nadur. 1


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada