Dossier

diumenge, 13 de març del 2011

Illes de Tunísia


djerba - The best home videos are here

Aquest video esta creat per mi, amb imatges agafades a www.google.es, que es un cercador on podem trobar imatges de tothom, la música la he descarregat dewww.youtube.com a partir de de www.video3mp3.com. L'he pujat a www.megacafe.comper poder-ho visualitzar al blog.

Per seguir l'esquema de veure tots els país hem inclós també Tunísia, i ens interesava perquè es tractava d'una illa totalment diferent a les de la nostra cultura.

TUNÍSIA.( situació i descripció)

Tunísia compta amb unes petites illes, però nosaltres destacarem la més important de totes elles, ja que és de l'única que he trobat tota la informació necessària:

  • Djerba : Es coneguda com Djerba, Jerba, o simplement Yerba. Les seves illes destaquen per sobre d’altres aspectes, però un dels més rellevants de l’illa es l’encantador estil mediterrani barrejat amb la cultura àrab que s’entreveu entre els seus paisatges, la cultura i sobretot la gent que hi habita. Djerba es troba situada al Golf de Gabes, davant la costa de Tunisia. L’illa es un gran atractiu turísitic que rep cada vegada més visitants europeus.

    Població: Djerba, que compta amb 90.000 habitants aproximadament.

    Relleu: De Tunísia del qual havíem seleccionat l'illa de Djerba, però no podem exposar cap tipus d'informació sobre el relleu ja que no hem trobat informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada