Dossier

diumenge, 13 de març del 2011

Còrsega

Aquest video esta creat per mi, amb imatges agafades a www.google.es, que es un cercador on podem trobar imatges de tothom, la música la he descarregat de www.youtube.com a partir de de www.video3mp3.com. L'he pujat a www.megacafe.com per poder-ho visualitzar al blog.

Hem triat aquesta illa perquè és una de les més importants del tros de mar que abarca i perquè ens interesava triar una illa francesa per poder extraure informació de la seva cultura.

Descripció i situació de Còrsega: també Korsica, Corse o Corsica és una illa pertanyent a la República de França situada a la costa Blava, al sud, al costat de l'illa italiana de Sardenya L'illa se situa a 200 quilòmetres al sud-est de la Costa Blava, al mar Mediterrani , a l'altura de la ciutat italiana de Toscana. És una illa increïblement bonica, no en va, els grecs la van anomenar Kallas, o el que és el mateix, la bonica. Gairebé mil quilòmetres de platges, amb gairebé un terç d'extenses platges de sorra daurada i fina, és el lloc ideal per passar unes vacances practicant esports aquàtics, submarinisme, senderisme ...

Població: La població de l'illa de Còrsega és de 270.000 habitants aproximadament.

Relleu: L'est de l'illa compta amb un relleu pla i pantanós, mentre que a l'oest trobem que els penya-segats a poc a poc van guanyant la línia costanera. En canvi a l'interior de l'illa les muntanyes es van estenen com una espina dorsal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada