Dossier

diumenge, 13 de març del 2011

Formentera


formentera - The best home videos are here

Aquest video esta creat per mi, amb imatges agafades a www.google.es, que es un cercador on podem trobar imatges de tothom, la música la he descarregat dewww.youtube.com a partir de de www.video3mp3.com. L'he pujat a www.megacafe.comper poder-ho visualitzar al blog.

Hem seleccionat Formentera entre les nostres illes a documentar perque es troba dins de les Illes Balears i són les més importants de la nostra península dintre del mar Mediterrani.

Situació i descricpció: Pertany a les Illes Balears.Es tracta d’una comunitat autònoma espanyola composta per les diferents illes de l’arxipèlag balear. Està situat al sud-oest d’Europa, a la part central de la conca mediterrània occidental, just al costat de la costa oriental de la Península Ibèrica,.La seva capital és Palma i està format per dos nombrosos grups d’illes: les Gimnèsies: Menorca, Mallorca i Cabrera i alguns illots propers (com Dragonera, Conillera o l'Illa de l'Aire), les Pitiüses: Eivissa i Formentera i els diferents illots que les envolten
Relleu:Molt semblant a Eivissa és una illa calcària i encara més baixa.
Població: compta amb 9.147 habitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada