Dossier

diumenge, 13 de març del 2011

Illes Medes


illes medes - The best home videos are here

Aquest video esta creat per mi, amb imatges agafades a www.google.es, que es un cercador on podem trobar imatges de tothom, la música la he descarregat dewww.youtube.com a partir de de www.video3mp3.com. L'he pujat awww.megacafe.comper poder-ho visualitzar al blog.

Hem triat aquesta illa entre tantes altres per la importancia del seu paratge natural i perquè, es diferent a moltes altres illes que podem visitar. Ens ha semblat interesant esmenar-la ja que pertany a a Catalunya i té un dels millors paisatges submarins de tota Europa.

Situació i descripció: Situades just al cor de la Costa Brava, a una milla endins de la platja de l’Estartit., és una reserva natural d’aquesta zona del Mediterrani. Aquestes illes són una de les reserves de flora i fauna marina més imporatnts del Mediterrani occidental, per tant, un dels destins més apreciats pel món del submarinisme.

Relleu: Aquest petit arxipèlag, de naturalesa eminentment calcària a causa de processos càrstics, és la prolongació vers el mar del massís del Montgrí i té abundants cavitats submarines que formen túnels i coves.1

1 comentari: