Dossier

dissabte, 19 de febrer del 2011

Lluis Llach

Untitled from Jose on Vimeo.


Aquest vídeo es fet per mi, imatges agafades del www.google.es , cercador que ensenya diferents imatges del tot el món per poder triar la que més bé li va a la música, música agafada de www.youtube.com , cançó del propi cantautor, cançó modificada per ell, la cançó s’anomena “Viatge a Itaca”, he agafat aquesta cançó, perquè crec que és perfecta per aquest tema, ja que explica el viatge.

Petita biografia del Cantautor/a:

El següent cantautor més conegut aquí a Catalunya, Lluís Llach, neix el 7 de maig de 1948 a Girona. L'existència d'un piano en el domicili familiar marcaria el jove Lluís Llach, qui amb 6 anys començà a composar les seves primers estructures musicals al mateix temps que aprèn l'abecedari.
A l'edat de 9 anys marxà cap a Figueres per a continuar els seus estudis. Als 15 anys, es desplaça a Barcelona per cursar estudis d'enginyeria. Dos anys després, es matricularia a la Facultat d'Econòmiques. Degut l’interès que des de petit ha mostrat per la música, entra en contacte amb el grup intel·lectual d' " Els Setze Jutges", qui li dona l’empenta per seguir la seva carrera musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada