Dossier

dimarts, 1 de febrer del 2011

Joan Manel Serrat

Untitled from Jose on Vimeo.


Aquest vídeo es fet per mi, imatges agafades del www.google.es , cercador que ensenya diferents imatges del tot el món per poder triar la que més bé li va a la música, música agafada de www.youtube.com , cançó del propi cantautor, cançó del mediterrani, la cançó s’anomena “Mediterráneo”, he agafat aquesta cançó, perquè crec que és perfecta per aquest tema, i el títol també és perfecte per aquest tema.

Petita biografia del Cantautor/a:

Un altre cantautor conegut a Catalunya, Juan Manuel Serrat, el 27 de desembre de 1943 neix al barri del Poble Sec de Barcelona. Als tres anys (1946), el Juanito comença a anar a l’escola. Després estudiarà als Escolapis i a l’institut Milà i Fontanals. Als setze anys acaba el batxillerat laboral i comença peritatge agrícola. El seu pare li regala la primera guitarra. Amb uns companys de la mili, Jordi, Toni i Manuel, forma un conjunt integrat per dues guitarres, contrabaix i bateria. Participa en el programa “Radioscope” de Ràdio Barcelona, i gràcies a aquesta emissora, comença la seva carrera com a músic.

2 comentaris:

  1. Jose, has de justificar aquest vídeo. Per què l'has triat? què té a veure amb el teu tema? I també has de citar la font: d'on l'has tret? de qui és?

    ResponElimina