Dossier

dimecres, 23 de febrer del 2011

Arquitectura/impacte del turisme i la construcció

1.1.1 turisme en les illes Jòniques

Les illes Jòniques constitueixen un turisme de sol, sorra i platja, però també un turisme cultural. En aquestes platges s’hi pot practicar qualsevol esport aquàtic.

A part de tot això es imprescindible visitar tots els monuments i centres culturals que la rica cultura grega ens mostra, on també podem veure el nostre passat ja que es va estendre per Europa fa molts segles, podem veure arquitectures gregues molt antigues.


1.1.2 turisme a Eivissa

A Eivissa es poden veure tot de carrers tortuosos, i una ciutat bastant bonica així com particular.
Una meravella del mediterrani amb platges turquesa i amb una inesgotable vida nocturna amb les millors discoteques i pubs, l’arquitectura autòctona es bàsicament cases de color blanc i detalls blaus.


1.1.3 turisme a Sardenya

Diuen que Sardenya és un dels últims secrets del Mediterrani, amb tot un paisatge natural per descobrir, cales, muntanyes, etc. Sardenya et proporciona infinites activitats culturals relacionades amb la natura com ara, submarinisme o senderisme entre altres.
Amb les elegants platges profundes de Sardenya, pots deixar anar l’estrés i relaxar-te sense problemes, ja que els mateixos habitants ofereixen casa seva per a que passis unes vacances com si fossis un italià de Sardenya.
L’arquitectura autòctona es basa en la pedra.


1.1.4 Còrsega

Si sumies amb uns dies de relax, bellesa i benestar ,Còrsega es el teu destí.
Aquesta és la solució que deuries escollir per a sortir de la rutina i la ciutadania per involucrar-te en un món tranquil i ple de sorpreses natural meravelloses.
Còrsega també té rutes gastronòmiques on es poden tastar tot de producte autòctons com ara el formatge.
L’arquitectura es basa en la pedra al igual que a Cerdanya.

2 comentaris:

  1. Com a l'entrada anterior, falta una imatge (almeys). També s'haurien de corregir les etiquetes, ja que hi falta la que indica a quin apartat del TR correspon aquesta entrada.

    ResponElimina
  2. Tampoc no cites les fonts d'informació!

    ResponElimina