Dossier

dissabte, 20 de novembre del 2010

treball de recerca 1a entrega

Aspectes concrets en que penso centrar el meu treball

En la part d’arquitectura parlaré de l’impacte del turisme i la construcció, però dins d’aquest subtema em centraré en parlar, de quina manera el turisme i la construcció ha influït en l’arquitectura més autòctona o si les noves arquitectures tenen semblances amb les arquitectures pròpies de l’illa.


Suports que utilitzaré

Utilitzaré pàgines web i alguns llibres.
Per l’arquitectura utilitzaré pàgines web, sobre tot per les fotografies, ja que també tinc pensat fer un àlbum a mà, amb fotografies sobre l’arquitectura autòctona de cada illa.
Després també utilitzaré pàgines web d’agències de viatges i segons com promocionin les illes buscaré informació, per saber que classe de turisme rep cada illa, com per exemple: turisme cultural, turisme de borratxera, etc.
A la part de tradicions i costums, buscaré informació sobre les mitologies de cada illa i/o les religions, i posaré fotografies.
També buscaré informació en catàlegs de creuers per la Mediterrània i miraré quines excursions ofereix cada companyia i si té a veure amb alguna tradició i costum de l’illa, i intentaré fer un gràfic, on es vegi quins destins de la mediterrània ofereixen més excursions culturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada